www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
Zoek uw product
Zoekterm(en)

Merk
Alleen met foto
Alleen op voorraad
Zoeken
Producten
In de aanbieding
d60dd72547f645a991894009686201b0.gif
3e13a98fa6f6ae706b477aefbe2d1113.jpg
SNEL BEZORGD MET POSTNL !!Handsfree bellen verplicht

AMSTERDAM - Automobilisten die handsfree bellen om een boete van 240 euro te voorkomen
Een vrouw werd veroordeeld omdat ze zelf een hands-freesysteem had ontworpen. De automobiliste plakte de mobiele telefoon vast aan haar pols en maakte tijdens het bellen gebruik van de speakerfunctie. Ze had daardoor haar handen keurig aan het stuur. Toch zette een agent haar aan de kant van de weg en gaf de verbouwereerde vrouw een bon van 240  euro. Zij stapte vervolgens naar de rechter in Leeuwarden. Die bepaalde dat de vrouw de boete moet betalen, vooral omdat het risico groot is dat de bestuurster tijdens lawaai alsnog de pols naar haar oor brengt. Het hof vindt dat het vastbinden van het mobieltje aan de pols hetzelfde is als met de hand vasthouden van de telefoon.

Oortje

De rechter veroordeelde ook een vrouw die in augustus 2017 werd opgepakt toen ze tijdens het rijden belde. Ze gebruikte daarvoor een hands-freeset. Omdat het oortje van het systeem te groot was en niet goed bleef zitten, frunnikte de bestuurster met enige regelmaat aan het dopje. Een agent zette haar daarvoor aan de kant van de weg. De vrouw kreeg tot haar grote ontzetting een boete. Ook zij beklaagde zich bij de rechter, maar die oordeelde eveneens dat het vasthouden van een oortje hetzelfde is als een telefoon tegen het oor houden.

Waarschuwing!

Sinds enige weken bereiken ons berichten van onmogelijk lage prijzen voor Parrot CK-3100 carkits. Een waarschuwing is op zijn plaats.

In 2013 is er bij ons magazijn 2 maal ingebroken. Hierbij zijn grote hoeveelheden Parrot carkits gestolen. Ook zijn collega Parrot distributeurs (meerdere malen) bestolen. In totaal zijn er vele duizenden carkits gestolen. Sinds een korte tijd duiken er in de markt producten op met serienummers uit gestolen partijen. Het vermoeden bestaat dat de destijds gestolen sets nu in de markt opduiken. Mede door de gestolen (geheelde) items te ‘mixen’ met reguliere voorraad zijn er onmogelijke handelsprijzen haalbaar.

Om u ervan te verzekeren dat u niet met gestolen waar te maken heeft is het verstandig om bij de officiële Parrot distributeur te kopen. Op de Parrot homepage http://www.parrot.com/nl kunt de vier distributeurs vinden. Wij kopen in bij deze distributeurs.

De distributeurs die allen slachtoffer zijn geweest van (meerdere) brutale diefstallen, werken samen met opsporingsdiensten waaronder de recherche, om de dieven en helers te stoppen.

Bovendien heeft u op de parrots van de gestolen partijen geen garantie, bij de distributeurs.
( serienummers uit gestolen partijen )

Koop dus zeker en vertrouwd www.carkitonderdelen.nl| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.