www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
Zoek uw product
Zoekterm(en)

Merk
Alleen met foto
Alleen op voorraad
Zoeken
Producten
In de aanbieding
d60dd72547f645a991894009686201b0.gif
3e13a98fa6f6ae706b477aefbe2d1113.jpg
SNEL BEZORGD MET POSTNL !!Productbeschrijving

LINKA vormt een directe Upgrade van de AUX-in van uw auto naar WiFI HD Audio functionaliteit.
WiFi Audio | Airplay + DLNA voor de stereo installatie van auto's
Als u eenmaal WiFi audio streaming heeft ervaren, zult u direct verkocht zijn. Beter en efficiënter dan Bluetooth audio streaming. Eenvoudige en eenmalige installatie en u kunt vanaf elk apparaat muziek afspelen.

Daadwerkelijk High Resolution Draadloze Audio - Bluetooth gebruikt in de meeste gevallen A2DP (gecomprimeerde audio). Via LINKA en WiFi geniet u daadwerkelijk van pure en ongecomprimeerde audio.
Geen irritante notificaties - Door de koppeling via WiFi zult u niet gestoord worden door notificaties van Social Media.
JAM Muziek - aan LINKA kunnnen meerdere apparaten gekoppeld worden. Elk apparaat kan op ieder moment via WiFi muziek afspelen. Bij Bluetooth moeten apparaten gekoppeld (gepaired) en ontkoppeld (unpaired) worden alvorens er tussen apparaten afgewisseld kan worden.
  
Test:
 
Streaming audio is tegenwoordig dé manier waarop we graag naar (favoriete) muziek luisteren. In de auto misschien nog wel fanatieker dan thuis. Het gemak ervan spreekt veel mensen aan, waardoor het gehannes met CD’s nu een langzame dood sterft. Begrijpelijk, maar ondertussen ontgaat menigeen de eveneens sterk gestegen geluidskwaliteit van muziek. De meeste oren van automobilisten zijn al gauw tevreden. Best een opmerkelijke manco, want daarin zit ‘m misschien wel de grote winst qua luistergenot. Hoe wij dat weten? Een audiofiel wonderapparaatje, liefkozend Linka geheten, kwam ons dat in het oor fluisteren.
 
De Nexum Linka is een digitaal-naar-analoog-converter, oftewel DAC. Een DAC is een apparaat - gebouwd rond een chip - dat muziek opgeslagen op een muziekdrager (je smartphone bijvoorbeeld) in een zo hoog mogelijk kwaliteit omzet en doorstuurt voordat het de speakers van je auto verlaat
Ieder digitaal apparaat beschikt over een DAC. Dat is nodig omdat de menselijke computer – de hersenen – geen raad weet met eentjes en nulletjes. Wel met analoge geluidsgolven, dus de muziek op je smartphone moet eerst vertaald worden om er van te kunnen genieten.
 
Juist. Maar de ene DAC is lang de andere niet. Vaak beschikken enkel de duurdere carfi-systemen over een DAC die het maximale uit je smartphone-muziek kunnen halen. En zelfs dan valt er nog muzikale winst te behalen. Als je hiervoor openstaat tenminste.
Nou, sommigen horen niet het verschil tussen MP3’tjes en zogeheten lossless audio, tevens gecomprimeerde muziek maar zonder kwaliteitsverlies. Dat is er wel degelijk, alleen speelt de basisapparatuur tevens een cruciale rol. En een stel getrainde, welwillende oren helpt ook.
Beschrijf eens wat je hoort...
Allereerst een grotere ‘3D’ soundstage, vooral bij livemuziek. Daarnaast laat de Linka muzikale details horen die je nog niet eerder ontdekt had. Ook is muziek meer gedefinieerd en is het laagste laag, de bass, strakker en komt het midden en hoog meer 'los' (van de speakers).
 
Ja, maar niet zo veel als bij gecomprimeerde muziekdata als MP3 en AAC (het audioformaat van Apple). Enigszins logisch, want lossless audio, zoals FLAC en EAC, is al van zeer hoge kwaliteit. Zelfs high-res audio tot 24bit/192khz ondersteunt de Linka.
Zeker, terwijl wij vooraf misschien nog sceptischer waren dan jij. Maar we zijn overtuigd nu, en bovendien biedt de Linka meer voordelen, zoals het niet meer onderbroken worden door (onbelangrijke) notificaties als e-mails en app’jes dankzij de WiFi-koppeling.
Nee. Na het inpluggen van de Linka – via de AUX- en USB-aansluiting van je auto – is een verbinding met je smartphome te maken via WiFi. Dat verloopt nog sneller ook dan pairen via Bluetooth. En WiFi slurpt minder snel de accu van je smartphone leeg.
De prijs. Die bedraagt € 90,- en dat een schamel bedrag gezien de Linka doet en kan. Evenwel moet in gedachten blijven dat de meerwaarde van de Linka afhangt van je standaard carfi-installatie. Echter dat het hier om een audiofiel wonderapparaatje gaat staat buiten kijf.
 
https://www.appletips.nl/linka-airplay-functionaliteit-toevoegen-aan-je-autoradio/
 
https://youtu.be/t6C9CNBxpDo
 

| Meer

Informatie:
Merk
: Nexum
Type
: Linka
Opmerkingen
: High Resolution Wireless Audio Adapter
Fotocamera
:
Videocamera
:
Bluetooth
:
Infrarood
:
USB poort
:
FM Radio
:
MP3 speler
:
Handsfreefunctie
:
Headset
:
Trilfunctie
:
Kleurenscherm
:
Dual - Band
:
Tri - Band
:
Quad - Band
:
GPRS
:
Java applicaties
:
EDGE
:
Schokbestendig
:
Polyfonische beltonen
:
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 89,95
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

4 dag(en)

EAN

4710751470033  

Voorraad

0

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.