www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
Zoek uw product
Zoekterm(en)

Merk
Alleen met foto
Alleen op voorraad
Zoeken
Producten
In de aanbieding
d60dd72547f645a991894009686201b0.gif
3e13a98fa6f6ae706b477aefbe2d1113.jpg
SNEL BEZORGD MET POSTNL !! TETRAX!

Dé onzichtbare manier om uw telefoon, navigatie en/of MP3 speler in uw auto te bevestigen.
Niet meer boren in uw dashboard, geen houders aan het raam die uw zicht belemmeren en afdrukken achterlaten. Dankzij het gepatenteerde magneetsysteem van Tetrax, is dit een unieke oplossing om veilig uw telefoon, navigatie en/of MP3 speler in uw auto bevestigen.

Hoe het systeem werkt : 4 Neodymium magneten in een gepatenteerde sferische lay-out, zorgen voor een trekkracht van 750g. Daarmee is de magneet krachtig genoeg om meer dan 5G te kunnen weerstaan.

De EGO-GEO-FIX houdt apparaten met een gewicht tot 150g, de XWAY houdt apparaten met een gewicht tot 300g. Ter vergelijk: smartphones en zware telefoons wegen zo’n 120-140g, portable navigatiesystemen wegen zo’n 200g.

Voordelen:
De Tetrax systemen houden uw zicht vrij op de weg, en uw apparaat binnen handbereik.
Dankzij 4 vergulde neodymium magneten + een clip welke aan het apparaat bevestigd word door middel van 3M high performance tape, weerstaat deze krachten oplopend tot meer dan 5G.
De Tetrax magneten zijn zodanig geconstrueerd dat deze alleen reageert op de clip en dus geen interferentie veroorzaakt op uw telefoon, smartphone, navigatie en/of MP3 speler.

Producten:
GEO
Tetrax GEO car holder: zelfs tegen G-krachten bestand
Voor een stijlvolle, stevige en schroefloze bevestiging van uw telefoontoestel in uw auto is de Tetrax Geo Universal Neodymium Car Holder dé oplossing! De beschermende nikkel-coating en de twee supersterke Neodymium magneten maken deze autohouder stevig en prettig in het gebruik. Het eerste, slechts 2 mm metende magneetdeel plakt u op de achterzijde van uw toestel. De tweede magneet zit in de zeer compacte houder zelf verwerkt. Wanneer u in uw auto stapt klikt u uw toestel op de houder vast, waarna deze zelfs tijdens de meest wilde rit op zijn plaats blijft. De Neodymium magneet weerstaat namelijk krachten tot wel 5 G.

Rotsvast en schroefloos te bevestigen
Schroeven of boren, uw prachtige bolide wordt er niet mooier van. Goed om te weten dus dat de Tetrax Geo Universal Neodymium Car Holder te plaatsen is zonder uw dashboard te vernielen. De Tetrax Geo autohouder blijft door een doordacht klemmechanisme vastzitten op uw ventilatieroosters. Wanneer u geen toestel geplaatst heeft valt het knopje bijna niet op. Het zit niet in de weg en beïnvloed de looks van uw auto-interieur veel minder dan een gewone, plastic autohouder. Wanneer u van auto wisselt of uw telefoon langere tijd niet gebruikt kunt u de Tetrax Geo Universal Neodymium Car Holder weer eenvoudig verwijderen.

XWAY
Tetrax Xway Car Holder: zelfs tegen G-krachten bestand
Voor een stijlvolle, stevige en schroefloze bevestiging van je navigatiesysteem in je auto is de Tetrax Xway Universal Neodymium Car Holder dé oplossing! De twee supersterke Neodymium magneten en de vorm van de houder voorkomen dat je navigatiesysteem kan verschuiven. Het eerste, slechts 2 mm metende magneetdeel plak je op de achterzijde van je toestel. De tweede magneet zit in de zeer compacte houder zelf verwerkt. Wanneer je in uw auto stapt klik je je toestel op de houder vast, waarna deze zelfs tijdens de meest wilde rit op zijn plaats blijft. De Neodymium magneet weerstaat namelijk krachten tot wel 5 G.

 

Rotsvast en schroefloos te bevestigen
Schroeven of boren, je bolide wordt er niet mooier van. Goed om te weten dus dat de Tetrax Xway Universal Neodymium Car Holder te plaatsen is zonder het dashboard te vernielen. De Tetrax Xway autohouder blijft door een doordacht klemmechanisme vastzitten op de ventilatieroosters. Wanneer je geen toestel geplaatst hebt valt het knopje bijna niet op. Het zit niet in de weg en beïnvloed de looks van het auto-interieur veel minder dan een gewone, plastic autohouder. Wanneer je van auto wisselt of je telefoon langere tijd niet gebruikt kan je de Tetrax Xway Universal Neodynium Car Holder weer eenvoudig verwijderen.

EGO
De luxe variant van de Geo. Niet alleen is deze gegalvaniseerd, maar ook in 6 kleuren leverbaar.

FIX
De kleinste uitvoering, maar groots in resultaat. Dankzij de krachtige 3M high performance tape, wordt deze op uw dashboard geplaatst. De 4 Neodymium magneten zorgen ervoor dat uw toestel op haar plek blijft.

 

Product specificaties:
FIX : Ring met 4 Neodymium magneten, welke door middel van 3M high performance tape geplaatst kan worden op elke locatie in de auto. Zeer compact. Wordt geleverd incl. magneet voor toestel en montage handleiding. Leverbaar in 6 verschillende kleuren : Rood, Groen, Oranje, Blauw, Zilver en Zwart.
 

GEO : Voor een stijlvolle, stevige en schroefloze bevestiging van uw telefoontoestel in uw auto is de Tetrax Geo dé oplossing. 4 Neodymium magneten welke in een ring verpakt zitten. Door de ring te draaien, word het geklemd aan bijv. het luchtrooster. De klem zelf is voorzien van een rubberlaag, waardoor deze geen beschadigingen achterlaat. Zeer compact. Wordt geleverd incl. magneet voor toestel en montage handleiding. Leverbaar in 2 kleuren : Steel en Dark Steel
 

EGO : 4 Neodymium magneten welke in een ring verpakt zitten. Door de ring te draaien, word het geklemd aan bijv. het luchtrooster. De klem zelf is voorzien van een rubberlaag, waardoor deze geen beschadigingen achterlaat. Verder is het metaal gegalvaniseerd, zodat deze een aantrekkelijker uiterlijk heeft. Zeer compact. Wordt geleverd incl. magneet voor toestel en montage handleiding. Leverbaar in 6 kleuren : Gold, Silver, Palladium, Graphite, Ruthenium en Charcoal.
 

XWAY : De beste manier om je iPhone, smartphone of GPS in uw auto te bevestigen.
4 Neodymium magneten welke in een ring verpakt zitten. Door de ring te draaien, word het geklemd aan bijv. het luchtrooster. De klem zelf is voorzien van een rubberlaag, waardoor deze geen beschadigingen achterlaat. Tevens is er een mogelijkheid om de unit te plakken. Het X-vormig frame geeft extra steun aan uw iPhone, smartphone of GPS. Wordt geleverd incl. magneet voor toestel en montage handleiding.
  
Geen producten aanwezig


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.