www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
(Artikelnr: )
Moving Intelligence :: Mi8 peilzender
Afmetingen
65x54x37 mm

Moving Intelligence :: Mi9 peilzender

De Mi9 is ons peilzender systeem met Europese Track & Trace dekking en een levensduur van 8 jaar. Het systeem werkt op basis van Radio Frequency (RF), GSM en GPS. Met de Mi9 is uw transportmiddel gemakkelijk en snel vindbaar. 

De Mi9 is zeer klein waardoor deze in elk voertuig eenvoudig, veilig en uit het zicht kan worden geplaatst of gemonteerd. De Mi9 is zichtbaar in het online platform en in de MiApp. 

De peilzender meldt zich eenmaal per dag door een signaal te sturen vanuit de locatie waar het voertuig zich bevindt. Daarna schakelt de Mi9 zichzelf direct weer uit. 

Wanneer het voertuig gestolen wordt neemt u contact op met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren naar diefstal modus. 

De Mi9 heeft op basis van 1 signaal per etmaal een levensduur van 8 jaar. Het is ook mogelijk de signaalfrequentie te verhogen naar 2 of 3 keer per 24 uur, waardoor de looptijd verkort zal worden, dit omdat het stroomverbruik toeneemt.

Abonnementstarief: € 10,00 p/m incl. btw

Geef bij opmerking aan bij uw bestelling of u kiest voor  1 x per 24 uur, 2 x per 24 uur of 3 x per 24 uur ( signaalfrequentie ) standaard is 1 x per 24 uur.
 

Installatie: 

I.v.m. het GPS signaal dient u u er bij installatie/plaatsing rekening mee te houden dat de peilzender altijd omhoog wordt geplaatst en hij niet door metaal verstoord kan worden. 

Video('s): peilzender track and trace
https://youtu.be/0StcGd6V6uA
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 339,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

 

Standaard levertijd

1

EAN

 

Voorraad

10

Trefwoorden
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Novus Webshop

Webwinkelstraat 1 1234 AA Hengelo T: 0123 - 456789 F: 0123 - 456780 E: info@novus-webshop.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.