www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
(Artikelnr: )
Moving Intelligence :: Mi8 peilzender
Afmetingen
65x54x37 mm

De Mi8 is ons peilzender systeem met Europese Track & Trace dekking en een levensduur van 8 jaar. Het systeem werkt op basis van Radio Frequency (RF) en GSM en zorgt ervoor dat uw transportmiddel gemakkelijk en snel vindbaar is. 

De Mi8 is zeer klein waardoor deze in elk voertuig eenvoudig, veilig en uit het zicht kan worden geplaatst of gemonteerd. De Mi8 is zichtbaar in het online platform en in de MiApp. 

De peilzender meldt zich eenmaal per dag door een signaal te sturen vanuit de locatie waar het voertuig zich bevindt. Daarna schakelt de Mi8 zichzelf direct weer uit. 

Wanneer het voertuig gestolen wordt neemt u contact op met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren naar diefstal modus. 

De Mi8 heeft op basis van 1 signaal per etmaal een levensduur van 8 jaar. Het is ook mogelijk de signaalfrequentie te verhogen naar 2 of 3 keer per 24 uur, waardoor de looptijd verkort zal worden, dit omdat het stroomverbruik toeneemt.

Geef bij opmerking aan bij uw bestelling of u kiest voor  1 x per 24 uur, 2 x per 24 uur of 3 x per 24 uur ( signaalfrequentie ) standaard is 1 x per 24 uur.

Abonnementstarief: € 8,26 p/m incl. btw

Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 209,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

 

Standaard levertijd

1

EAN

 

Voorraad

10

Trefwoorden
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Novus Webshop

Webwinkelstraat 1 1234 AA Hengelo T: 0123 - 456789 F: 0123 - 456780 E: info@novus-webshop.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.