www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires

Disclaimer

Disclaimer:

Deze website is gemaakt en wordt onderhouden door Carkitonderdelen.nl © Copyright 2008-2013. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, animatie en videobestanden en de wijze waarop deze op de website worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Carkitonderdelen.nl. Het aanbrengen van wijzigingen aan de inhoud van deze website is uitdrukkelijk verboden.

Aansprakelijkheid:
Carkitonderdelen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze site of van het afgaan op onjuiste informatie op deze site tenzij rechtens zou worden vastgesteld dat Carkitonderdelen.nl opzet of grove nalatigheid kan worden verweten.

Sommige informatie op de site kan onjuist zijn door productwijzigingen die zich hebben voorgedaan na het moment van publicatie. Carkitonderdelen.nl behoudt zich het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in prijzen, materialen en specificaties.

De Carkitonderdelen.nl website wordt regelmatig gecontroleerd op de aanwezigheid van computer-virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze website kan tevens hyperlinks bevatten naar andere websites.
Carkitonderdelen.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.

Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten in de verstrekte informatie voorbehouden. Eventuele aanbiedingen op de website gelden onder voorbehoud van bevestiging.

Carkitonderdelen.nl
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Novus Webshop

Webwinkelstraat 1 1234 AA Hengelo T: 0123 - 456789 F: 0123 - 456780 E: info@novus-webshop.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.
Accepteer geselecteerde cookies