www.carkitonderdelen.nl alles op gebied van smartphone / tablet / navigatie / carkit accessoires
Zoek uw product
Zoekterm(en)

Merk
Alleen met foto
Alleen op voorraad
Zoeken
Producten
In de aanbieding
d60dd72547f645a991894009686201b0.gif
3e13a98fa6f6ae706b477aefbe2d1113.jpg
SNEL BEZORGD MET POSTNL !!De ViseeO MB-4 is de nieuwste Bluetooth carkit converter die ontwikkeld is door ViseeO voor de UHI aansluiting van Mercedes auto's. Deze ViseeO MB-4 Verschilt niet zo veel van zijn grote broer de ViseeO MB-3. Er zijn alleen een paar gadget functies weg gelaten bij deze vernieuwde versie. Niet iedereen vind het namelijk nodig om muziek te streamen via de FM frequentie. Om deze reden is ViseeO met deze vernieuwde cradle op de markt gekomen. 

Klassieke functies
Net zoals zijn voorganger, de ViseeO MB-2 is de MB-4 gemakkelijk te installeren. Hiervoor hoeft u enkel de MB-4 in de daarvoor bestemde UHI connector te klikken en u bent klaar om via Bluetooth te bellen! De MB-4 zal vervolgens automatisch de contacten over zetten naar de het scherm op uw Mercedes. Daarnaast kunt u alle knoppen blijven gebruiken voor de functies waarvoor ze zijn bestemd.

Uitgebreide functies
De MB-4 maakt gebruik van de nieuwe CK5050+ module van Parrot. Deze module is een stuk sneller dan die van de MB-2 en biedt daardoor de mogelijkheid uw contactpersonen nog sneller te uploaden naar uw Comand systeem. Daarnaast is de compatibiliteit van deze chip uitstekend. Nagenoeg alle bluetooth toestellen zijn perfect te gebruiken met de MB-4. 

Daarnaast maakt ook deze MB-4 gebruik van een helder OLED scherm. Daardoor kunt u nog gemakkelijker door de interface van het apparaat browsen. 

Vervolgens beschikt de MB-4 ook nog eens met een 5V poort om bijvoorbeeld uw telefoon, iPod of andere accessores te laden via de meegeleverde USB poort.

De MB-4 kan in tegenstelling tot de MB-2 ook nog eens gekoppeld worden met 4 toestellen. Dit waren er eerder maar 3. Verder is het geheugen uitgebreid van maximaal 400 contacten naar maarliefst 1000 contacten per toestel. Dat zijn dus in totaal 4000 contactgegevens. 

Nieuwe functies
De MB-4 beschikt over een aantal nieuwe handige functies die zeker wel een verbetering zijn ten opzichte van de MB-2. Het is nu mogelijk om heel snel over te schakelen tussen verbonden telefoons. Zodoende kunt u dus 2 toestellen tegelijk koppelen. Tussen deze 2 toestellen kunt u met een klik op de knop over schakelen. 

Door de Bluetooth PIN selectie kunt u nu een eigen pincode programmeren in de ViseeO. Dit is bijvoorbeeld handig voor toestellen die opereren op android 2.3.1. 

SIRI
In plaats van via uw Comand systeem het juiste nummer op te zoeken maakt ViseeO het nu nog gemakkelijker voor u. Er wordt namelijk ondersteuning geboden voor SIRI bij iPhones. Daarmee kunt u via uw stem de gehele telefoon bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een sms of gewoon het bellen van een contactpersoon via een simpele spraak opdracht. 

Specificaties

  • Een krachtige CK-5050+ module van Parrot voor maximale Bluetooth ondersteuning!
  • De MB-4 is te bedienen met behulp van een klein dispay. Daarop is dus duidelijk te zien wat er gebeurt.
  • In plaats van 3 kan de MB-4 maar liefst 4 toestellen koppelen met een maximum van 1000 contacten per telefoon. Dat zijn er 600 meer dan bij de MB-2.
  • Een snelle synchronisatie van het telefoonboek.
  • Draadloze SIRI communicatie om de iPhone met spraak te bedienen.
  • De connectie van de telefoons kan nu via het COMAND systeem worden ingesteld.

Montage is zeer eenvoudig door de bluetooth converter op  de UHI houder te klikken.

Dus geen dure montage kosten meer.

Vraag naar de actuele voorraad.

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 299,00
Aantal: Bestellen

EAN

 

Verwachte levertijd

5 dag(en)

Voorraad

0

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Trefwoorden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op !!.